Masina antiPSD revine in atentia publica: Val de plangeri la Avocatul Poporului, procurori si CNCD

Marti, 14 August 2018, ora 19:51

9652 citiri

Foto: captura YouTube / Razvan Stefanescu

Razvan Stefanescu, soferul masinii cu numar de inmatriculare antiPSD, a depus marti o petitie la Avocatul Poporului care vizeaza circumstantele incalcarii dreptului la libertate si demnitate ale fiului sau de 8 ani in timpul audierilor de la Politie, a anuntat avocatul Ioana Mates.

Ea a informat totodata ca a depus o plangere penala pentru amenintare impotriva lui Gica Anghel, viceprimarul din Alexandria, cu privire la postarea acestuia pe Facebook, in care a adresat injurii la adresa lui Razvan Stefanescu.

In plus, avocatul a anuntat ca va depune, impreuna cu un grup de 37 de persoane, o plangere la CNCD impotriva Alinei Mungiu - Pippidi.

Ioana Mates mai spune ca a formulat o cerere de consultare a dosarului, chiar daca acesta a fost clasat, pentru a analiza daca exista elemente cu privire la existenta unor fapte penale savarsite in legatura cu ridicarea placutelor de inmatriculare, respectiv de a analiza daca la data intocmirii procesului-verbal de constatare Politia Rutiera avea raspunsul autoritatilor suedeze cu privire la valabilitatea placutelor de inmatriculare.

"In referatul de clasare se retine faptul ca intreaga corespondenta cu Suedia a inceput de la data de 18.07.2018, deci cu 12 zile inainte de organizarea presupusului flagrant", a precizat Ioana Mates.

Pe 7 august, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3 au clasat dosarul in care Razvan Stefanescu a fost cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulatie in Romania.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Vezi comentariile (4)