Lidia Barbulescu: CSM nu a avizat Legea salarizarii

Luni, 31 August 2009, ora 23:32

2671 citiri

Vicepresedintele instantei supreme si membru al Consiliul Superior al Magistraturii, Lidia Barbulescu, a anuntat ca Legea unica de salarizare nu are avizul Consiliului, potrivit legii.

Totusi, avizul CSM pentru adoptarea legilor este unul consultativ, nu conform. Totodata, ministrul Justitiei Catalin Predoiu a atras atentia ca CSM nu se poate intruni.

Predoiu a spus la Realitatea Tv ca mai multi membri ai CSM sunt plecati, astfel ca nu poate avea loc o sedinta saptamana aceasta, intrucat nu ar avea cvorumul necesar pentru a da avizul pe legea unica de salarizare.

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu i-a linistit, luni seara, pe magistrati, asigurandu-i ca Legea salarizarii unice arata mai bine decat s-a vehiculat in ultimele zile pentru magistrati.

"Discutiile vor continua, probabil, si dupa interventia mea. Maine dimineata (marti - n.r.) la sediul Guvernului va fi prezentat proiectul final al grilei. Grila arata, pentru sistemul judiciar, mai bine decat informatiile care s-au vehiculat in presa", a mai declarat Predoiu, la Realitatea Tv.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (12)