Fiul vicepresedintelui CJ Iasi, hot de telefoane mobile?

Colaborator: Catalin Coca

Luni, 15 Noiembrie 2010, ora 16:20

3051 citiri

Constantin Adascalitei Jr., in varsta de 21 de ani, din Iasi, fiul vicepresedintelui Consiliului Judetean (CJ) Iasi Constantin Adascalitei, este anchetat de politisti dupa ce a fost retinut chiar in fata portii casei in care locuieste, in urma unei plangeri de furt de telefon mobil.

El este acuzat ca - impreuna cu un prieten al sau - i-ar fi furat unui tanar un telefon mobil. Conform raportului de eveniment, s-a primit o sesizare la 112 ca in fata unei case de amanet s-a comis un furt si ca victima a retinut numarul si marca autoturismului in care au urcat atacatorii.

Autoturismul marca VW Tiguan cu numarul B-86-BJO, apartine clubului de karate "Enpi", patronat de Constantin Adascalitei Senior si nu mai putin de trei echipaje de politie si unul de jandarmi au pornit in urmarirea lui. In cele din urma, Constantin Adascalitei junior, soferul masinii, impreuna cu Bogdan Lica Augustin, de 23 de ani, cunoscut cu antecedente penale, tot pentru furturi comise in majoritate in Uniunea Europeana, au fost retinuti.

Bogdan Lica Augustin a fost luat cu forta de mascati deoarece a refuzat sa se predea iar Constantin Adascalitei jr. a declarat oamenilor legii ca ar fi cumparat telefonul mobil furat si gasit asupra sa.

"Mobilul presupus a fi furat a fost inapoiat partii vatamate si s-a intocmit dosar penal pentru furt calificat. Cercetarile continua", a declarat comisarul Lucian Mursa (foto), seful Politiei Municipiului Iasi.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)