Femeia acuzata ca a violat un taximetrist din Tulcea, condamnata la inchisoare

Joi, 03 Aprilie 2014, ora 17:01

10252 citiri

Tanara tulceanca acuzata de un taximetrist ca l-ar fi abuzat sexual, Luminita Perijoc, a fost condamnata la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru fapta comisa in vara anului 2012.

Decizia pronuntata joi, 3 aprilie, de Magistratii Curtii de Apel Constanta este una definitiva, transmite

Adevarul. Frumoasa tanara a fost acuzata de viol, lipsire de libertate si tentativa de omor, insa magistratii au descoperit ca aceasta e vinovata doar de ultima infractiune.

Luminita Perijoc fusese condamnata, pe fond, la 5 ani de inchisoare, insa a facut apel si a cerut achitarea, motivand faptul ca nu avea discernamant in momentul comiterii faptei de care a fost acuzata de Nicolae Stan.

Femeia acuzata ca a sechestrat si violat un taximetrist, cercetata in stare de libertate

Noaptea de 22 spre 23 august 2012, tanara condamnata a sunat la o firma de taxiuri pentru a cere sa i se cumpere niste produse, printre care si mai multe sticle de vin, dupa care sa i se aduca la domiciliu.

Luminita Perijoc l-a chemat in casa pe taximetrist si l-a obligat sa intretina relatii sexuale orale, sub amenintarea unui cutit de bucatarie.

Enervata de faptul ca taximetristul se afla in imposibilitatea de a intretine si relatii sexuale normale si voia sa plece, tanara Luminita Perijoc, aflata in stare avansata de ebrietate, l-a lovit cu cutitul, provocandu-i o taietura de 10 centimetri.

Scandalul a fost atat de rasunator, incat a ajuns si in presa internationala, mai exact in tabloidele britanice.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)