VIDEO A fost prins autorul crimei de pe Aleea Diham din Capitala, la mai bine de doi ani dupa comiterea faptei

Autor: Valeria Cupa

Miercuri, 31 Martie 2021, ora 15:22

12990 citiri

Autorul crimei apare pe imaginile camerelor de supraveghere FOTO Captura video

Autorul crimei din decembrie 2018 de pe Aleea Diham din Sectorul 2 al Capitalei a fost prins de si audiat de politie. Procurorul de caz a dispus retinerea lui pentru 24 de ore, urmand ca magistratii Tribunalului Bucuresti sa se decida asupra masurii de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Barbatul a fost gasit in Marea Britanie.

Pe 3 decembrie 2018, Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei a fost sesizat cu privire la faptul ca intr-o locuinta din Sectorul 2, a fost descoperit un barbat decedat ce prezenta mai multe plagi, posibil produse cu un cutit.

"Pe 3 decembrie, a fost efectuata cercetarea la fata locului de catre procurori criminalisti din cadrul PTB si ofiteri din cadrul Serviciului Omoruri, context in care a fost dispusa si efectuarea unei autopsii medico-legale de catre INML.

Ulterior, au fost audiate numeroase persoane in vederea stabilirii circumstantelor in care s-a produs agresiunea. De asemenea, au fost vizionate imagini surprinse de camerele de supraveghere video din zona locuintei victimei, precum si din zonele frecventate de aceasta in zilele anterioara, a transmis la acea data Politia Capitalei.

Anchetatorii au transmis ca, in urma analizarii imaginilor, a rezultat ca principalul suspect este un barbat in varsta de aproximativ 18-25 de ani, care apare in imagini in compania victimei, in perioada critica.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu