Ciprian Ciucu il acuza pe Gabriel Mutu ca isi face campanie in scoli cu masti inscriptionate. Mutu: "Este o aberatie. Este un mesaj public national"

Vineri, 11 Septembrie 2020, ora 10:46

3020 citiri

Ciprian Ciucu, candidatul PNL, sustinut si de USR PLUS la Primaria Sectorului 6 a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care sustine ca edilul Gabriel Mutu imparte masti prin scoli cu unul din sloganurile sale.

"Este in firea pesedistilor sa-si faca campanie din bani publici. Mutu/PSD, omul lasat de Dragnea la Bucuresti, distribuie in scoli masti cu unul dintre sloganele sale", a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Gabriel Mutu a afirmat ca proiectul de distribuire a materialelor de protectie sanitara in scoli a fost anuntat public iar sloganul in cauza este unul utilizat la nivel national.

"Este o aberatie. « Totul va fi bine » este un mesaj public national. Noi am anuntat de saptamani ca vom da copiilor, elevilor, profesorilor, personalului nedidactic masti din bumbac pentru a putea sa vina la munca in conditii sigure. Ce mesaj electoral? Am eu slogan « totul va fi bine »? ", a spus Gabriel Mutu.

Foto: Gabriel Mutu

"Daca ieseam cu un mesaj care este trecut pe materialele electorale, intelegeam, dar trebuie facuta o separatie intre munca unui primar si activitatea dintr-o campanie electorala care este total diferita fata de ce se intampla in primarie," a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, pentru Mainnews.ro.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (4)