Ce incearca sa ascunda Marian Oprisan?

Joi, 23 Iulie 2009, ora 14:46

4529 citiri

Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a omis sa-si treaca in C.V.-ul publicat pe site-ul institutiei pe care o conduce faptul ca a absolvit universitatea particulara Petre Andrei, care a fost implicata intr-un lung scandal legat de acreditare.

Acolo scrie ca a absolvit cursurile Facultatii de Stiinte Politice Iasi si, de fapt, Oprisan si-a luat licenta la Universitatea "Petre Andrei" din Iasi, in februarie 2004, la care a luat 7,50, informeaza Ziarul de Vrancea.

Liderul PSD Vrancea a urmat cursurile universitatii particulare la zi, dandu-si licenta la un an de la absolvire, in 2004, insa a omis sa treaca acest lucru in C.V.

Marian Oprisan a sustinut lucrarea in sesiunea de restante din februarie 2004, la Iasi, fiind notat cu 7,50 la examen. Lucrarea de licenta a baronului a tratat tema "Elite si leadership".

Mai mult chiar el a evitat sa fie examinat de Emil Boc, pe atunci profesor la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii "Babes Bolyai" din Cluj-Napoca.

Cu toate acestea, presedintele Consiliului Judetean a declarat miercuri ca nu ii este rusine ca a terminat o facultate la o universitate privata, insa de C.V.-ul s-a ocupat un subordonat din cabinetul sau.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (6)