Avion aterizat de urgenta: Pilotul este considerat erou (Video)

Autor: Andreea Ghinea

Duminica, 31 Ianuarie 2016, ora 16:25

7717 citiri

Foto: Facebook/British Airways

Un avion al companiei British Airways care se indrepta spre Chicago a aterizat, sambata, de urgenta pe aeroportul Heathrow din Londra.

Avionul decolase de doua ore de pe aeroportul Heathrow in momentul in care s-a detectat o problema la roti. Pilotul a luat decizia de a se intoarce la Londra, arata WGN-TV.

Presa l-a numit erou pe pilot, dupa ce acesta a reusit sa aterizeze, in conditiile in care doua dintre cele cinci seturi de roti au ramas blocate.

Pasagerii au declarat ca experienta a fost infricosatoare, dar l-au laudat pe pilot pentru calmul si preceperea sa.

Groaza in avion: A cazut 7.000 de metri in 5 minute

"Ca masura de precautie, unul dintre zborurile noastre a revenit pe Heathrow din cauza unei probleme tehnice. Dupa o scurta intarziere, cat inginerii nostri au facut un control, am mutat aeronava de pe pista si o sa incepem transferul pasagerilor catre un avion inlocuitor", a transmis British Airways intr-un comunicat de presa, arata ABC News.

Andrew Victory, un pasager, a povestit pe Twitter ca pilotul a fost foarte calm si ca abia dupa ce au aterizat le-a spus ca s-au confruntat cu o problema grava. Acesta a precizat ca cei mai multi pasageri si-au pastrat calmul, chiar daca la bord erau si multi copii, iar parintii acestora erau ingrijorati.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)