2.500 de lei pe luna, factura de mobil a unui deputat

Joi, 04 Martie 2010, ora 08:56

4091 citiri

Deputatii Romaniei au vorbit la mobil de 35.000 de lei in prima luna a anului. Cei mai multi nu au depasit 67 de lei, valoarea unui abonament uzual.

2.500 de lei a fost factura de mobil, din ianuarie, a liberalului Relu Fenechiu. Cea mai mare dintre facturile tuturor celor 335 de deputati, potrivit paginii oficiale a Camerei Deputatilor.

Suma reprezinta aproape jumatate din venitul sau net lunar de la Camera si va fi achitata din bugetul Camerei. Fenechiu spune ca mai mult ca sigur e o greseala.

"Ceva nu e-n neregula. Cum Dumnezeu sa vorbesti atat?! E adevarat ca am fost o saptamana la Consiliul Europei dar roaming-ul e mai ieftin in interiorul UE. I-am zis si Secretarului General sa verifice sa vada unde e greseala", a spus Relu Fenechiu, citat de Money.ro.

Fenechiu a mai cheltuit, pe diurne, deplasari si cazare alti aproximativ 10.000 de lei in prima luna a anului.

Un alt deputat care vorbeste foarte mult la telefon si o si recunoaste este Varujan Pambuccian. Acesta este si presedinte al Comisiei de Comunicare a Camerei Deputatilor. "Vorbesc foarte mult la telefon pentru ca nu ma misc deloc. Prefer sa vorbesc la telefon patru - cinci ore pe zi sau pe mail. Eu cred ca e o forma de economie. De altfel, nu am alte cheltuieli", a declarat deputatul.

Nicolae Banicioiu, deputat PSD, a vorbit, in ianuarie, de aproximativ 900 de lei. El spune ca este o suma destul de mare si ca nu va accepta sa i se plateasca intreaga factura din banii statului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (20)