Vadim il ameninta pe Basescu: Nu te atinge de Steaua si de Gigi Becali

Sambata, 10 Martie 2012, ora 19:12

4391 citiri

Europarlamentul Corneliu Vadim Tudor sustine ca Gigi Becali este nevinovat in dosarul "Valiza" si afirma ca presedintele Traian Basescu vrea sa distruga Steaua.

"Gigi e nevinovat, procurorii gresesc in acest caz si e limpede ca i se cauta nod in papura. Toata lucratura asta impotriva lui Gigi Becali si a Stelei e cusuta cu ata alba.

Basescu sa-l lase in pace pe Gigi. Daca se atinge de un fir de par de-al lui Becali, ma duc la Strasbourg si rostesc un discurs devastator impotriva lui si a tot neamului sau.", a declarat Vadim Tudor la Radio GSP.

Gigi Becali s-a prezentat marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost informat ca procurorul care se ocupa de cazul "Valiza" a cerut ca finantatorul Stelei sa fie condamnat la 4 ani de inchisoare.

Finantatorul Stelei este acuzat ca a oferit 1,7 milioane de euro jucatorilor de la Universitatea Cluj, pentru a castiga partida cu CFR Cluj, din ultima etapa a sezonului 2007/2008. In cazul unei victorii a celor de la "U", Steaua ar fi devenit campioana. Lucru care nu s-a petrecut insa, pentru ca CFR s-a impus cu 1-0.

C.F.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (13)