Steaua II s-a facut de ras la CS Podari, iar un jucator venit de la echipa mare a ratat un penalti

Autor: Dan Alexandru

Duminica, 26 Martie 2017, ora 21:53

3693 citiri

Foto: hepta.ro

Trei stelisti de la echipa mare au evoluat in acest week-end pentru echipa secunda a ros-albastrilor, care concureaza in Liga III din Romania.

Steaua II a evoluat in runda curenta de campionat cu CS Podari, pierzand la limita, scor 0-1, iar unul dintre cei trei jucatori de la prima echipa s-a remarcat negativ prin ratarea unui penalti.

E vorba de aradeanul Dennis Man, care a avut o evolutie stearsa, chiar daca recent patronul echipei, Gigi Becali, a anuntat ca a rascumparat acea clauza din contract privind numarul sau de meciuri, el acum putand fi convocat fara probleme la echipa lui Reghecampf.

Alaturi de Man, au mai evoluat in meciul cu Podari si Alexandru Tudorie, dar si Marian Pleasca, recent adus de la Pandurii.

Man a ratat penaltiul in minutul 9, iar unicul gol a fost punctat de Raicea, in minutul 78, dupa ce a trecut extrem de usor de Pleasca. In plus, Dinu a fost eliminat in minutul 80.

Iata echipa folosita de Steaua: Poiana - Simion, Man, Mihai, Vlad, Nicola, Raiciu, Mihalcea, Tudorie, Pleasca, Dinu. Au mai intrat: Gavrila, Ciochina.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu