Presa engleza, pe larg despre Steaua-Liverpool

Autor: Ionut Gaman

Vineri, 03 Decembrie 2010, ora 12:02

3318 citiri

Iata ce scriu cele mai importante publicatii engleze despre meciul Steaua - Liverpool, jucat joi seara in Grupa K a Europa League:

"Roy Hodgson a mai adaugat un punct la cele opt pe care le avea Liverpool, dar si-a mai folosit o viata din cele noua", scrie The Sun, facand aluzie la o mult discutata demitere a tehnicianului in varsta de 63 de ani.

Sursa citata nu uita sa precizeze ca Liverpool a folosit echipa a doua la Bucuresti: "Antrenorul 'cormoranilor' a riscat mult cand a trimis pe teren echipa a doua, insa i-a mers si a obtinut punctul necesar pentru a se califica mai departe. A fost cel de-al 9 meci european fara infrangere in mandatul sau".

Tot Hodgson este luat la tinta si de Daily Mirror, care ironizeaza situatia in care a ajuns Liverpool: sa se bucure de o remiza in Romania.

"O rezultat de egalitate in Bucuresti abia daca poate fi considerat unul bun, dar pentru Roy Hodgson a fost o satisfactie. Punctul castigat cu 'bataioasa' Steaua inseamna nu numai ca Liverpool s-a calificat cu un joc ramas de disputat, dar a facut-o si de pe primul loc", noteaza Daily Mirror.

Publicatia britanica sustine ca Liverpool merita sa castige intalnirea de la Bucuresti, desi s-a aparat mai tot meciul: "Meciul trebuia castigat, insa gafa lui Reina i-a permis Stelei sa revina intr-un joc si sa obtina o remiza pe care n-o merita".

In timp ce The Guardian scrie ca: "Reina i-a daruit Stelei un punct, dar Liverpool tot a obtinut calificarea de pe primul loc".

Steaua si Liverpool au terminat la egalitate, scor 1-1, partida jucata joi seara, in cadrul etapei a 5-a a Grupei K din Europa League.

Steaua a remizat cu Liverpool in Europa League (Video)

Dupa 5 etape jucate in Grupa K, clasamentul se prezinta astfel: 1. Liverpool - 9 puncte (calificata), 2. Steaua - 6 puncte, 3. Napoli - 4 puncte si 4. Utrecht - 4 puncte.

In ultima etapa a grupei, programata pe 15 decembrie, se intalnesc Liverpool cu Utrecht si Napoli cu Steaua.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu