Dezvaluiri incendiare: Iata cum se face echipa la Steaua

Duminica, 19 August 2012, ora 16:18

4496 citiri

Laurentiu Reghecampf e vazut de Gigi Becali ca un antrenor cu cel putin doua clase peste Dan Petrescu, dar tot nu e lasat sa faca echipa singur!

Editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor dezvaluie ca Becali are intodeauna ultimul cuvant in echipa de start a Stelei.

Patronul "ros-albastrilor" a povestit o discutie pe care a avut-o cu Reghecampf inaintea meciului cu Ceahalul, programat duminica seara.

"Reghe s-a cam hotarat ce echipa sa foloseasca, mai are doar mici indoieli. M-a sunat si mi-a zis titularii, asa cum ii vede el. M-a intrebat: 'Ce parere aveti? Sunteti de acord?'. I-am zis ca e in regula", a povestit Becali, care a precizat apoi ca a avut o singura pretentie.

"Vreau sa vad ce poate Popa", a spus Becali, iar mijlocasul adus saptamana aceasta de la Concordia Chiajna va fi titular.

Tot in mandatul lui Reghe, Becali i-a ordonat acestuia ca Rocha sa fie inlocuit cu Nikolici, iar Stanca sa-i ia locul lui Tatarusanu.

Steaua joaca duminica seara, de la ora 22:00, cu Ceahlaul Piatra Neamt, intr-o partida din etapa a 5-a a Ligii 1, care va fi transmisa in direct de site-ul Ziare.com.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (8)