"Bijuteria" Stelei, gesturi obscene dupa meciul cu Pandurii

Joi, 31 Martie 2016, ora 14:27

3403 citiri

Foto: DigiSport

Nicusor Stanciu, "bijuteria" Stelei, a fost autorul unor gesturi obscene in directia spectatorilor dupa meciul cu Pandurii, de la Severin.

Daca in timpul regulamentar de joc noul "decar" al nationalei Romaniei a avut o evolutie mai degraba modesta, desi a inscris din penalti unicul gol al partiei, dupa fluierul de final acesta s-a dezlantuit.

Stanciu a fost surprins de camerele TV facand semne obscene in directia spectatorilor aflati la Tribuna I a arenei din Severin.

Desi este vorba despre un gest revoltator, Meme Stoica, noul director sportiv al campioanei, i-a luat apararea.

"Nu e in regula, dar se mai intampla. Nicusor este un baiat tare cuminte, se intampla se sa descarce. Nu este in regula, cum spun, si o sa discutam pe tema asta, dar luati in calcul ca de o saptamana se discuta numai de el. Numarul 10, noul Hagi... Este un copil de 22 de ani pana la urma", a spus Meme Stoica la DigiSport.

Scene socante la Severin: Sapunaru a facut scandal dupa meciul cu Steaua

Tot cu spectatorii de la Tribuna I a avut un duel si Cristi Sapunaru, de la Pandurii, acesta scuipand chiar cativa oameni dupa finalul meciului.

Steaua a obtinut o victorie controversata pe terenul celor de la Pandurii Targu Jiu in etapa a patra a play-off-ului Ligii 1.

Steaua, victorie cu scandal in fata Pandurilor lui Iordanescu junior

Campioana s-a impus cu scorul de 1-0, golul fiind inscris in minutul 89, din penalti, de Nicusor Stanciu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)