Apostol a plecat de la Steaua!

Sambata, 20 Noiembrie 2010, ora 09:31

4425 citiri

Iulian Apostol nu mai este jucatorul Stelei. Fostul international roman, venit cu surle si trambite de la Unirea Urziceni, si-a reziliat contractul cu "ros-albastrii" in cursul zilei de vineri, el fiind prima "victima" a patronului Becali, care a anuntat disponibilizari masive.

Cel putin asta anunta cotidianul Evenimentul Zilei, care detaliaza toata afacerea. Conform sursei citate, mijlocasul era nemultumit de intarzierile la plata ratelor contractuale, asa ca miercuri a depus memoriu la LPF.

Clubul Steaua a venit cu o contra-oferta, desfacerea contractului daca renunta la pretentiile financiare. Apostol a acceptat si a devenit jucator liber de contract!

Iulian Apostol, considerat in urma cu un an unul din cei mai buni jucatori romani, a dezamagit la Steaua, evolutiile sale in tricoul "ros-albastru" lasand mult de dorit. El a intrat de altfel si in vizorul patronului Gigi Becali, care l-a criticat constant.

Ca o confirmare a faptului ca mijlocasul nu mai are nicio legatura cu Steaua, el nu s-a aflat vineri seara in lotul de jucatori ce a facut deplasarea la Targu Mures, pentru meciul de sambata cu FCM.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)