Antrenor nou pentru Steaua: Iata ce nume mari sunt pe lista

Miercuri, 19 Iunie 2019, ora 20:23

9652 citiri

Foto: Facebook/ CSA Steaua Bucuresti

Steaua va avea un antrenor nou din aceasta vara dupa ce Marius Lacatus a demisionat ca urmare a ratarii promovarii in Liga 3 pentru al doilea an consecutiv.

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei, colonelul Bixi Mocanu, spune ca a negociat cu mai multi tehnicieni cunoscuti in ultima perioada, iar urmeaza o analiza pentru a stabili cine primeste postul.

"Sunt mai multe discutii vizavi de noul antrenor. Cand o sa avem o varianta, cu siguranta o sa v-o comunicam. Am vorbit cu domnul Baciu (Marius Baciu - n.red.), am vorbit cu domnul Piturca, cu domnul Balint, cu domnul Neaga, cu domnul Paraschiv... cu domnul Andrasi, l-am avut la un moment dat in discutie si pe dumnealui. Deci deocamdata suntem in analiza. Probabil saptamana viitoare vom decide", a spus Bixi Mocanu pentru Telekom Sport.

Steaua si-a reinfiintat sectia de fotbal in urma cu doi ani si jumatate, insa nu a reusit sa promoveze in ultimele doua sezoane.

Cu Lacatus pe banca tehnica, stelistii au pierdut duelurile pentru accederea in Liga 3 in fata celor de la Academia Rapid si Carmen Bucuresti.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)