Andone, uimit de ce se intampla la Steaua: "N-am mai vazut asa ceva"

Marti, 16 Octombrie 2012, ora 11:22

4308 citiri

Antrenorul formatiei CFR Cluj, Ioan Andone, a ramas cu gura cascata dupa ce a urmarit imaginile care ii prezentau pe stelistii Nikolici si Maei in stare avansata de ebrietate.

"Falcosul" a afirmat ca astfel evenimente nu ar trebui sa apara in viata unui sportiv profesionist si ca n-a mai vazut asemenea scene in fotbal.

"E greu de comentat ceea ce s-a intamplat, nu face bine pentru imaginea Stelei, nici pentru imaginea fotbalului de la noi. Trebuie sa-ti traiesti viata, dar trebuie sa fii decent. E o situatie urata, n-am mai vazut asemenea scene in fotbal. O sa ramana cu imaginea asta acum!

Cand meseria ta e fotbalul, in primul rand iti trebuie odihna. Au fost si la noi incidente, dar nu astfel de cazuri. Trebuie sa-ti stii interesul ca jucator, timp de 10 ani de zile trebuie sa te abtii. Daca ai avut o sansa in viata sa fii vazut de Steaua si sa ai un salariu de top, atunci trebuie sa ai grija", a declarat Andone la Dolce Sport.

Pedepse crunte pentru betivii Stelei

Cei doi fotbalisti ai Stelei vor fi aspru sanctionati dupa escapada din weekend. Nikolici va plati o amenda de 30.000 de euro, in timp ce Matei nu va mai incasa prima de Europa League, a anuntat finantatorul Gigi Becali.

Becali, dezvaluiri incendiare despre betia jucatorilor Stelei

Nikolici si Matei au fost filmati in stare avansata de ebrietate dupa ce au petrecut intr-un club alaturi de Mihai Stoica, Marius Ianuli, dar si alti fotbalisti ai clubului "ros-albastru".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)