Luptatorul Daniel Ghita, revoltat dupa rezultatul luptei dintre Badr Hari si Verhoeven: "Pastreaza-ti campionii tai falsi"

Duminica, 22 Decembrie 2019, ora 20:34

9935 citiri

Foto: Facebook / Daniel Ghita

Daniel Ghita, cunoscutul luptator roman de K1, a analizat lupta de sambata noapte dintre marocanul Badri Hari (35 de ani) si olandezul Rico Verhoeven (30 de ani), o lupta care s-a oprit brusc in runda a treia, dupa ce africanul s-a accidentat destul de grav.

Ghita, 38 de ani, a lansat un atac dur la adresa organizatorilor din Glory dupa aceasta lupta, avand in vedere ca in opinia sa verdictul trebuia sa fie cu totul altul:

"Badr Hari este adevaratul campion! Tu esti omul nostru, Badr! Glory, pastreaza-ti campionii tai falsi, te rog. Legendele adevarate nu accepta lupte cu falsii campioni.

Rico nu a castigat aceasta lupta. Dupa cum am spus, a fost intre un adevarat kickboxer si un atlet. Rico a zis dupa meci ca Badr a facut doua greseli. Omule, ai fost pus la podea, recunoaste ca Badr a fost superior si te-a doborat de doua ori!

Badr Hari pierde in fata lui Rico Verhoeven dupa o lupta incredibila si izbucneste in plans (Video)

Glory a creat un circuit inchis la care luptatorii adevarati nu au acces. De ce nu schimba asta? Sa faca la fel ca in K1, o piramida din care te poti califica pentru lupte importante", a sunat postarea lui Ghita pe contul sau de Facebook.

Cei doi s-au intalnit in Olanda, la Arnhem, intr-o gala organizata de Glory.

Lupta de acum a avut loc la trei ani distanta de la prima confruntare, pierduta de marocan dupa ce si-a rupt mana.

D.A.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)