Fostul pilot al lui Kobe Bryant, despre posibila cauza a prabusirii elicopterului in care se afla si fostul mare baschetbalist

Luni, 27 Ianuarie 2020, ora 15:01

13529 citiri

Foto: Hepta.ro

Kurt Deetz, fost pilot al companiei Island Express Helicopters, a declarat ca elicopterul cu care a calatorit fostul jucator al echipei Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, era in stare buna si avea un lung istoric de securitate, informeaza agentia spaniola EFE.

Deetz a fost pilotul lui Bryant (41 ani) in perioada 2014-2016, iar aparatul era un model Sikorsky S-76B.

Compania a publicat un comunicat oficial in care isi exprima condoleantele sale familiilor victimelor si s-a oferit sa colaboreze cu autoritatile pentru aflarea cauzelor care au provocat tragicul accident in urma caruia si-au pierdut viata Kobe Bryant, fiica sa de 13 ani, si alte sapte persoane.

Kurt Deetz a afirmat ca atunci cand Bryant s-a retras din NBA in 2016, el l-a dus la arena din Los Angeles pe fostul jucator cu acelasi aparat, zburand de altfel peste 1.000 de ore cu elicopterul prabusit duminica.

Deetz a adaugat ca, in opinia sa, conditiile meteorologice, care nu erau prea bune duminica, ar putea fi cauza accidentului, mai degraba decat o problema mecanica la motor.

Kobe Bryant a decedat duminica dimineata intr-un accident de elicopter, la Calabasas, in sudul Californiei.

Kobe Bryant, in varsta de 41 de ani, a evoluat timp de 20 de ani la echipa Los Angeles Lakers, cu care a castigat cinci titluri de campion al NBA.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Adauga comentariu