Anthony Joshua l-a facut KO pe Alexander Povetkin (Video)

Autor: Ionut Gaman

Duminica, 23 Septembrie 2018, ora 08:15

12303 citiri

Foto: Instagram/Anthony Joshua

Anthony Joshua a ramas in posesia centurilor WBA (Super), IBF, WBO si IBO la categoria grea, dupa ce, sambata noaptea, l-a facut KO pe rusul Alexander Povetkin.

Nu mai putin de 90.000 de fani si-au cumparat bilete la lupta ce-a avut loc pe stadionul Wembley, iar acestia n-au plecat dezamagiti acasa.

Dupa un inceput mai ezitant, in care rusul in varsta de 39 de ani l-a surprins cu cateva lovituri puternice, Anthony Joshua, aflat la cea de-a 22-a lupta din cariera, a pus stapanire pe centrul ringului si a adunat puncte dupa puncte.

Lupta nu s-a incheiat insa la puncte, pentru ca, in runda a 7-a, britanicul l-a trimis la podea pe Povetkin cu croseu de stanga, urmat de o directa de dreapta.

Povetkin s-a ridicat cu greu, insa a ajuns imediat apoi la podea, iar arbitrul a pus capat meciului, consemnand astfel cea de-a doua infrangere suferita de Povetkin in cariea (prima prin KO), dupa cea din urma cu 5 ani in fata lui Wladimir Klitschko.

20 de milioane de lire sterline a fost bursa lui Anthony Joshua, ajuns la 22 de victorii din tot atatea lupte, 21 dintre ele venite prin KO.

Urmatoarea lupta a lui Anthony Joshua e programata pe 13 aprilie, iar intreaga lume a boxului spera ca adversar sa-i fie americanul Deontay Wilder.

"Sunt foarte interesat de ce va fi pe 13 aprilie. Prima alegere e Wilder. Nu ma gandesc la nimeni altcineva", a anuntat Joshua la Sky Sports, dupa lupta cu Povetkin.

Pana la Joshua, Deontay Wilder (40 victorii din tot atatea lupte, 39 prin KO) va avea insa o lupta dificila pe 1 decembrie cu fostul campion mondial Tyson Fury.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)