Cine e Ana Porgras, gimnasta campioana mondiala care a intrat in lupta la "Survivor". A facut furori din prima zi

Autor: Teodor Serban

Sambata, 06 Februarie 2021, ora 16:25

23320 citiri

Ana Porgras

Fosta gimnasta Ana Porgras (27 de ani), campioana mondiala in 2010, a intrat in aceasta saptamana in competitia "Survivor" difuzata de postul Kanal D.

Considerata una dintre marile sperante ale gimnasticii romanesti, Ana Porgras a fost nevoita sa se retraga din sportul profesionist la numai 18 ani, din cauza unei accidentari. Pana atunci, Ana si-a trecut in palmares medalia de aur la barna la Mondialul din 2010 si inca un bronz, la paralele, la competitia similara din 2009.

Ana Porgras a acceptat acum provocarea postului Kanal D de a se alatura reality-show-ului "Survivor", emisiune filmata in Republica Dominicana. "Cred ca voi face fata. Am foarte multa rabdare cu oamenii in viata de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i intelege. Imi este frica sa nu ma accidentez pe trasee, incerc sa analizez care este cea mai buna abordare a lor", a spus Ana Porgras pentru Kanal D.

Inca din prima zi, Ana Porgras, care face parte din echipa "Faimosilor" a atras atentia asupra ei prin apropierea de Zanni, cei doi fiind surprinsi extrem de apropiati, semn ca intre ei e mai mult decat o simpla prietenie.

Simona Halep dezvaluie cat de grave sunt problemele de sanatate pe care le are

Moment incredibil cu Sorana Cirstea la Melbourne: "Taci din gura, taci, taci din gura!". Ce a putut sa-i ceara arbitrei

Victor Ponta, dezvaluiri dupa sapte ani: "I-am cerut presedintelui Basescu gratierea lui Gica Popescu. Cred ca regreta si acum"

Mesajul unui roman pe contul lui Ronaldo: "Zici ca stai la Vaslui, sa-ti traiasca familia"

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu