Sorin Ovidiu Vintu vinde Insomar

Miercuri, 21 Septembrie 2011, ora 09:04

2880 citiri

Sorin Ovidiu Vintu a hotarat sa vanda compania de cercetare de piata pe care o detine, Insomar, lui Maricel Pacuraru. Numele celui din urma este extrem de controversat, el fiind legat de scandalul privatizarii Postei Romane.

"Da, i-am facut o propunere domnului Vantu, pentru a prelua Insomar, pe care dansul o analizeaza. Dar sunt toate sansele sa fie de acord si sa mi-o vanda", a declarat Maricel Pacuraru, pentru Financiarul.ro.

In ceea ce priveste pretul, se pare ca Maricel Pacurar i-a facut o propunere in valoare de 1 milion de euro. Pacuraru isi justifica interesul pentru companie prin faptul ca, "fiind om de afaceri, ma intereseaza orice fel de business".

Compania Insomar a fost fondata de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu in 1993 si a inregistrat, in 2010, o pierdere de 1,2 milioane de lei, la o cifra de afaceri de doar 4.179 de lei, avand doar 3 salariati.

In 2009, pe fondul alegerilor prezidentiale, compania a avut afaceri de 4,4 milioane de lei, dar si pierderi de 1,75 milioane, cu un numar de 30 de salariati.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu