Sorin Grindeanu anunță în ce situație PSD ar putea vota moțiunea depusă de USR PLUS și AUR. „Toţi trebuie să plece, şi Barna şi Cîţu” VIDEO

Autor: Catalina Sirbu

Marti, 07 Septembrie 2021, ora 17:09

1207 citiri

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu FOTO Facebook/ Sorin Grindeanu

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a transmis marţi, 7 septembrie, că social-democrații vor vota moţiunea de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR, dacă aceasta va ajunge la vot.

Grindeanu a spus că, până atunci, social-democraţii nu vor intra în "circul celor de la putere".

"PSD rămâne consecvent deciziei pe care a luat-o: toţi trebuie să plece, şi Barna şi Cîţu. Moţiunea alianţei USR PLUS - AUR este o jignire, e o moţiune care spune doar că premierul Cîţu este rău şi că nu a respectat protocolul. (...) Când va ajunge moţiunea la vot, PSD o va vota, dacă ajunge acolo. Până atunci, noi nu vrem să intrăm în circul celor de la putere, este un circ între PNL şi USR", a spus Grindeanu după şedinţa Biroului Politic Naţional al PSD.

Întrebat dacă PSD va participa la şedinţa de plen comun în care urmează să fie citită moţiunea de cenzură a USR PLUS şi AUR, Grindeanu a spus: "O să vedem în momentul în care acest lucru se întâmplă. Acum ştim că la Cotroceni este o întâlnire între Iohannis şi Barna. (...) Cîţu nu a acceptat încă demisiile miniştrilor USR PLUS. De ce să intre PSD în circul ăsta, un circ provocat tot de ei? Nu avem de ce".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu