Grindeanu i-a dat SMS lui Iohannis sa-i spuna rezultatul votului la motiune: Apoi am vorbit la telefon

Miercuri, 21 Iunie 2017, ora 15:53

3380 citiri

Foto:Facebook/Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, ca el l-a informat pe presedintele Klaus Iohannis, prin SMS, de rezultatul votului din Parlament la motiunea de cenzura, dupa care au avut o discutie telefonica.

"Eu l-am informat pe domnul presedinte despre situatia si votul din Parlament. Informarea vizavi de vot a plecat de la mine spre presedinte prin SMS si apoi a urmat o discutie telefonica", a spus Grindeanu.

Presedintele Klaus Iohannis va convoca pentru luni consultari cu partidele parlamentare in vederea formarii noului Guvern, a anuntat purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi.

"Presedintele a fost informat si a luat act de rezultatul votului din Parlament. Presedintele va convoca consultari cu partidele parlamentare pentru ziua de luni, in vederea formarii unui nou guvern", a afirmat Dobrovolschi.

Ea a amintit faptul ca presedintele Romaniei participa joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea de vara a Consiuliului european.

Motiunea de cenzura a trecut, societatea civila ii trimite lui Iohannis o scrisoare deschisa

Iohannis vorbeste la Berlin despre criza de la Bucuresti: Atrag atentia PSD sa nu negocieze autonomia pe criterii etnice

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Adauga comentariu