Grindeanu e in continuare presedinte la PSD Timis, desi a fost exclus din partid

Joi, 13 Iulie 2017, ora 20:57

5049 citiri

Foto: Arhiva Facebook/Sorin Grindeanu

Fostul premier Sorin Grindeanu este in continuare presedinte al PSD Timis, desi Comitetul Executiv al partidului a luat decizia excluderii acestuia din partid. Conducerea PSD Timis spune ca deocamdata organizatia nu a primit nicio hotarare privind excluderea lui Grindeanu.

Secretarul general al PSD Timis, Adrian Negoita, a declarat, joi, ca pana in momentul in care la sediul organizatiei nu va ajunge un act oficial privind excluderea din partid a lui Sorin Grindeanu, acesta ramane membru al partidului si presedinte al filialei judetene.

"Pana nu vine vreo hotarare, Sorin Grindeanu este membru PSD si presedintele partidului la nivel judetean", a spus Adrian Negoita.

Intrebat daca, din experiente anterioare, ar putea estima cand ar putea sosi un act oficial de excludere a lui Sorin Grindeanu, Negoita a spus ca acest lucru ar putea dura ani.

"Din fericire, nu avem experiente in organizatia PSD Timis, dar in partid avem cazul Catalin Ivan, care a fost exclus acum doi ani, dar nici pana acum nu e nimic oficial", a amintit Negoita.

Citeste mai multe detalii despre excluderea lui Sorin Grindeanu:

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Vezi comentariile (9)