Un primar din Buzau, gata sa fure Craciunul - cum erau sa ramana copiii fara cadouri

Vineri, 20 Decembrie 2013, ora 23:26

2932 citiri

Foto: totb.ro

Primarul comunei Scutelnici din judetul Buzau a fost la un pas de a-i lasa pe elevi fara cadourile de Craciun, in urma unei dispute dintre acesta si consilierii locali.

Cei din urma il acuza pe primarul Sandu Chircu ca le-a cerut sa cumpere darurile pentru copii de la un magazin care ii apartine unui apropiat de-al sau, potrivit Digi24.

Consilierii au refuzat sa faca acest lucru, asa ca edilul a refuzat sa le mai dea banii pentru achizitionarea cadourilor, respectiv suma de 8.000 de lei. El a semnat, in final, ordinul de plata, dar numai dupa ce aflat ca jurnalistii care investigheaza acest caz au ajuns in satul sau.

Pumni politici: Bataie intre primarul si consilierii din Tartasesti

"Dupa ce s-a alocat suma de bani, ne-am hotarat sa mergem dupa pachete. A doua zi, domnul primar mi-a dat un nume ca sa mergem sa luam cadouri. Era un domn, Andrei. Sigur ca eu am refuzat", a spus viceprimarul comunei Scutelnici, Aurel Pruna.

Dupa ce a aflat ca dulciurile au fost cumparate din alt loc, primarul nu a vrut sa mai semneze ordinul de plata. "Le platim noi, pentru ca nu am fost acolo unde trebuia", a spus si consilierul local Aurel Vlad.

In ciuda acestui incident, cadourile au ajus la elevii din comuna, care s-au bucurat foarte mult cand le-au primit.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)