Un hot a fost prins, batut si dezbracat intr-o statie de autobuz din Bucuresti

Colaborator: Dana Dobre

Duminica, 29 Decembrie 2013, ora 16:24

7975 citiri

Foto: Arhiva

Cetatenii Capitalei care asteptau autobuzul, duminica dupa amiaza, intr-o statie din cartierul Berceni, din apropierea unui hypermarket, au fost martorii unui spectacol inedit.

Un hot a fost prins de trei cetateni, un barbat si doua femei, a fost batut si dezbracat de geaca sub privirile stupefiate ale spectatorilor stradali: "Scoate, ba, banii!", au rasunat de nenumarate ori vocile pagubitilor, insa acesta refuza sa se conformeze.

Perioada Sarbatorilor de iarna este propice pentru cei care vor sa-si creasca veniturile intr-un mod necinstit, adica prin furt.

Portofelele calatorilor au ceva bani, iar mijloacele de transport sunt mai aglomerate ca niciodata. Desi acestia vin in mod obisnuit in grupuri de trei sau patru si folosesc un limbaj cunoscut doar de ei, cazul de fata prezinta un hot care a actionat de unul singur.

In cele din urma, pagubitii au reusit sa recupereze banii insusiti de raufacator, scotandu-i hainele, rand pe rand.

De multe ori, cetatenii incearca sa-si faca singuri dreptate, fara sa mai apeleze la politie, insa aceste cazuri sunt destul de rare, avand in vedere ca raufacatorii actioneaza in gasca.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (10)