Sex oral in cancelarie intre o eleva si un profesor

Joi, 03 Aprilie 2008, ora 08:29

10719 citiri

Un profesor si o eleva au facut sex oral in cancelarie, sustin satenii din satul Runcu, judetul Iasi. Dascalul Ioan Antonica, care este in acelasi timp directorul scolii, consilier local si candidat la primarie, e acuzat ca i-ar fi facut sex oral unei fete de clasa a VIII-a, relateaza Ziua de Iasi.

Satenii spun ca relatia lui cu fata a inceput acum doi ani, cand adolescenta avea 13 ani. Carmen sta mai mult singura pentru ca parintii ei sunt plecati la munca in strainatate si se pare ca ea l-ar fi convins pe dascal sa o bage in seama dupa ce i-a trimis scrisori de dragoste.

"Eu nu am nicio treaba cu aceasta fata, ea s-a indragostit de mine. Eu sunt om la locul meu", sustine directorul, care crede ca scandalul a fost inventat de dusmanii sai politici. La toate aceste acuze, Carmen a replicat scurt: "Intrebati-l mai bine pe domnul director ce mi-a facut!".

Localnicii sustin insa ca, din cauza ca nu are erectie, Ioan Antonica ar fi folosit o banana pentru a-si satisface eleva. Politistii il considera vinovat pe director, pe care l-au dat acum pe mana procurorilor.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (8)