Inca un lac pe care bucurestenii se pot plimba cu vaporasul

Duminica, 19 Iulie 2015, ora 18:51

5634 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

Bucurestenii se vor putea plimba cu vaporasul pe lacul din parcul Alexandru Ioan Cuza, de marti pana duminica, contra sumei de 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru copii, elevi, studenti si pensionari, potrivit unui comunicat al Primariei Sectorului 3.

Vaporasul a fost inaugurat, duminica, de primarul Sectorului 3, Robert Negoita, care a facut si o plimbare pe lacul din parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitala la bordul ambarcatiunii.

"Ma bucur ca putem oferi locuitorilor Sectorului 3 inca o destinatie pentru petrecerea timpului liber. Parcul Alexandru Ioan Cuza are din ce in ce mai multi vizitatori si sper ca vaporasul sa devina in scurt timp una dintre atractiile zonei", a declarat Robert Negoita, primarul Sectorului 3.

Vaporasul are o capacitate de 50 de locuri si va functiona de marti pana duminica, intre orele 10.00-20.00. Durata unei plimbari cu ambarcatiunea este de aproximativ 40 de minute, iar tarifele sunt de 10 de lei pentru adulti si de 5 lei pentru copii, elevi, studenti si pensionari.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: MEDIAFAX

Vezi comentariile (5)