Indemnul unei romance care s-a imunizat impotriva COVID-19: "Haideti, pana mea, vaccinati-va ca sa ma pot marita!"

Autor: Andreea Ruxanda

Duminica, 02 Mai 2021, ora 09:37

5904 citiri

Alexandra Boierean la rapelul cu AstraZeneca FOTO Facebook/ RO Vaccinare

O tanara pe nume Alexandra Boierean s-a vaccinat sambata, 1 mai, impotriva COVID-19. Femeia a povestit ca s-a imunizat ca sa se poata marita, astfel ca ii indeamna si pe ceilalti sa o faca. Mai mult, a primit serul AstraZeneca, iar prima doza a fost chiar din lotul problematic.

Chiar daca a primit o doza din lotul ABV2856, sustine ca a avut reactii post-vaccinale "absolut normale", care au trecut in decurs de o zi. Cu o zi inainte de Paste s-a vaccinat si cu a doua doza, fiind cu un pas mai aproape de a se marita in felul acesta.

"Azi mi-am luat doza de rapel cu AstraZeneca, asadar sunt parte din statisticile care numara romanii vaccinati cu ambele doze.

Prima doza am primit-o din lotul "problematic", adica acel ABV2856 despre care informatiile aparute in spatiul public n-au fost deloc unele pozitive. N-am avut nimic mai mult decat niste reactii post-vaccinale absolut normale, care au trecut in vreo 24 de ore.

Daca dupa prima doza m-am simtit foarte safe, imaginati-va cum ma simt acum. Fotografia e facuta la administrarea primei doze, cand indemnul - pe care il pastrez si acum - a fost acesta: Haideti, pana mea, vaccinati-va sa ma pot marita!", a scris Alexandra Boierean.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)