Costel Casuneanu, expropriat pentru construirea autostrazii Bucuresti-Ploiesti

Miercuri, 21 August 2013, ora 08:35

11054 citiri

Foto: Arhiva

Omul de afaceri Costel Casuneanu se numara printre proprietarii de terenuri care vor fi expropriati pentru construirea nodului rutier de acces catre Autostrada Bucuresti - Ploiesti in localitatea Gherghita, din judetul Prahova. In aceeasi situatie se afla si un consilier juridic din Prefectura Prahova.

"La studierea terenurilor necesare exproprierii, s-a constatat ca un teren de opt hectare apartine domnului Vadan, un salariat la Prefectura si ca al doilea, tot mare, e al lui Casuneanu. Are (Costel Casuneanu - n.red.) un sfert (din terenul de expropriat pe o parte a autostrazii - n.red.), deci are mult mai mult.

Pe partea cealalta (a autostrazii - n.red.) sunt 15 proprietari",a declarat, marti, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, arata Mediafax.

Costel Casuneanu a castigat procesul intentat statului roman la CEDO

Cosma a adaugat ca printre cei care detin terenuri in aproprierea autostrazii respective se numara si Radu Berceanu, fost ministru al Transporturilor, insa a acesta a infirmat informatia.

"Nu am niciun metru patrat de teren in judetul Prahova, nici vreodata nu am avut, nici de gand sa am. E un individ care spune si el asa, ce prostii ii vin. In general, indivizii care spun prostii se numesc ca atare. Transmiteti-i chestia asta din partea mea", a declarat Radu Berceanu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)