Amenintare cu bomba la Biserica Reformata din Timisoara

Duminica, 12 Decembrie 2010, ora 13:03

1615 citiri

O amenintare cu bomba la Biserica Reformata din Timisoara s-a dovedit a fi falsa dupa ce fortele de ordine au facut verificari la fata locului, duminica dimineata.

Politia a intrat in alerta dupa ce un barbat a sunat la numarul unic de urgenta 112 si a anuntat ca a amplasat un dispozitiv exploziv in acel loc, potrivit agentiei Mediafax, citata de Antena3.

Persoanele aflate in imobil au fost evacuate si la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie, jandarmi si salvare.

"Un barbat a sunat la 112 auntand ca se va produce o explozie la o biserica din Timisoara. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 3, care au verificat locul si au evacuat persoanele care locuiau in cladirea respectiva, ulterior, la fata locului deplasandu-se si politistii compartimentului pirotehnic. Acestia efectueaza activitati specifice de cautare si verificare in zona, pana in momentul de fata nefiind indentificat nici un material suspect", a declarat purtatoarea de cuvant a Inspectoratului de Politie Timis, Marinela Hotico.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)