Accident stupid la vânătoare. Un bărbat a rămas fără patru degete după ce arma i s-a descărcat accidental

Autor: Bogdan Atanasiu

Vineri, 13 August 2021, ora 11:12

1808 citiri

Incidentul s-a petrecut într-o zonă de pădure dintre localităţile Mărăşeşti şi Voineşti FOTO Unsplash

Un bărbat din judeţul Vaslui a fost grav rănit, fiindu-i amputate patru degete de la mâna dreaptă, după ce o armă de vânătoare s-a descărcat accidental, după o partidă de vânătoare. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi se află internat la Spitalul din Bârlad.

Incidentul s-a petrecut, în noaptea de joi, 12 august, spre vineri, într-o zonă de pădure dintre localităţile Mărăşeşti şi Voineşti.

”Un bărbat de 44 de ani era la vânătoare. La un moment dat unul dintre colegii lui a sunat că s-a descărcat accidental arma, în timp ce erau în maşină şi l-a rănit pe domnul de 44 de ani.

L-a dus cu maşina la Centrul de Permanenţă din Puieşti, acolo unde l-a şi găsit ambulanţa. Era conştient, numai că la mâna dreaptă avea amputate patru degete, nu mai avea decât degetul mare. În plus, are şi o plagă mai puţin gravă la coapsă. A fost pansat, stabilizat, perfuzat şi dus la spitalul din Bârlad”, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, medicul Dan Ungureanu.

Bărbatul este internat la spitalul din Bârlad.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Vezi comentariile (9)