Britanicii de la The Guardian o critica pe Simona Halep pentru vaccinarea anti COVID inaintea altor persoane. Si Valeriu Gheorghita este vizat

Autor: Teodor Serban

Joi, 01 Aprilie 2021, ora 19:57

7712 citiri

Simona Halep. FOTO: Facebook / Ro Vaccinare

Simona Halep a ajuns in ziarele britanice dupa vaccinarea cu Pfizer impotriva COVID - 19.

Englezii scriu ca sportiva din Constanta a avut prioritate la imunizare inaintea oamenilor de rand si a tenismenilor.

Ziaristii britanii scriu despre diferenta dintre baschebalistii din NBA, carora li s-a spus sa nu sa vaccineze inantea celor categorii de risc.

"Vaccinarea Simonei Halep a fost foarte vizibila, coordonata de seful campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita. Totodata, au aparut numeroase comentarii negative, dupa ce una dintre cele mai bune sportive ale Romaniei a avut prioritate la vaccinare", scrie The Guardian, citat de prosport.

"In ceea ce priveste optiunea de a o vaccina pe Simona Halep cu Pfizer, avand in vedere competitiile la care urma sa plece, trebuia aleasa, din ceea ce stiu, o schema de vaccinare care se completa dupa o perioada foarte scurta, si atunci trebuia sa se petreaca practic un vaccin care avea cea mai scurta perioada intre cele doua doze.

Nu am facut o exceptie pentru Simona Halep, este o situatie care a fost impusa pentru campioana Romaniei. Toate vaccinurile au acea recomandare pentru grupele de varsta", a spus coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, pentru Digi24, despre imunizarea Simonei Halep.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (6)