Simona Halep, ofertata de CSM Bucuresti

Joi, 28 Martie 2019, ora 14:59

15832 citiri

Foto: Instagram/Simona Halep

CSM Bucuresti vrea s-o legitimeze pe Simona Halep.

Directorul general al formatiei bucurestene, Gabriela Szabo, ii transmite Simonei, prin intermediul presei, ca "usa noastra e deschisa"

"Mi-ar fi draga Simona Halep la CSM. I-am transmis prin presa ca mi-asi dori sa vina la CSM, usa noastra e deschisa. Fata in fata nu a fost discutia, ne-am intalnit, dar era un moment festiv, ea era in centrul atentiei si era...asa, nepotrivit, sa spun adiacent: Stii, vrei sa vii la CSM?", a spus Gabriela Szabo la Prosport LIVE.

"O urmaresc de mult timp, eram ministru atunci cand ea a venit in birou si am avut o discutie amicala. Cert e ca Romania se identifica azi cu Halep, iar pentru o tara ca a noastra e ceva extraordinar. Ce sa-i mai spui cuiva care e number one in lume? Sa fie sanatosa si la fel de concentrata. Restul vine din interior pentru ca ea isi doreste sa fie ce mai buna. Asta trasmite: sa reusesc fiecare lovitura, sa castig fiecare meci. Ii tin pumnii in continuare!", a completat aceasta.

In prezent, Simona Halep este legitimata la clubul LPS CSS Constanta, iar in urma cu ceva timp a refuzat o oferta de la Dinamo.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (6)