Simona Halep, infrangere usturatoare in semifinale la Wuhan

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 15:17

53655 citiri

Foto: Twitter/ WTA

Simona Halep a suferit o infrangere usturatoare in semifinalele turneului WTA de la Wuhan, China.

Sportiva noastra a fost invinsa categoric de Petra Kvitova, sportiva din Cehia impunandu-se cu scorul de 6-1, 6-2 in ceva mai mult de o ora de joc.

Calificata in premiera in semifinale la Wuhan, Simona aratase pana la aceasta partida o forma buna, avand sperante la un final de sezon foarte bun.

Lucrurile au stat insa complet diferit in duelul cu Petra Kvitova, unul in care Halep a fost depasita la toate capitolele de adversara sa.

Dubla campioana de la Wimbledon a evoluat ca in zilele ei bune si s-a impus fara nicio emotie in ceea ce se anunta a fi o disputa foarte echilibrata.

Eliminata in semifinale la Wuhan, Halep se gandeste deja la turneul de la Beijing si, mai important, la Turneul Campioanelor din Singapore.

Simona Halep - Petra Kvitova 1-6, 2-6

Desfasurarea intalnirii:

15:17 - Game, set si meci Petra Kvitova!

15:11 - Simona salveaza o minge de meci si reuseste sa isi faca serviciul.

15:05 - Superb joaca Kvitova, care este la doar un game de calificarea in finala.

15:01 - Jucatoarea din Cehia este de netrecut, face inca un break si conduce cu 4-1, urmand la serviciu. Lucrurile se complica pentru tenismena noastra.

14:58 - Kvitova se distanteaza la 3-1, iar Simona este practic obligata sa-si castige serviciul pentru a ramane in meci.

14:53 - Jucatoarea din Cehia face break, dupa ce Halep a avut 30-15 pe propriul serviciu. Simona nu reuseste sa se regaseasca, a castigat doar doua game-uri, desi ne aflam de aproape 10 minute in setul al doilea.

14:50 - Kvitova egaleaza insa rapid la 1.

14:47 - Simona incepe cu dreptul setul al doilea, dar cu ceva emotii, adjudecandu-si primul game pe serviciul sau.

14:08 - A inceput partida!

14:03 - Cele doua jucatoare au iesit pe teren, prima la serviciu va fi Petra Kvitova.

Pana la inceputul partidei, puteti citi avancronica acesteia

INFO: Kvitova, in varsta de 26 de ani, ocupa locul 16 WTA si este fost numar 2 mondial si dubla castigatoare de Wimbledon. In plus, a castigat turneul de la Wuhan in anul 2014. Ea a pierdut toate cele trei intalniri directe cu Halep de pana acum.

INFO: Tenismena din Cehia a produs miercuri cea mai mare surpriza a turneului, eliminand-o in optimi pe Angelique Kerber, noul lider mondial, singura care i-a luat un set in acest turneu.

INFO: Halep s-a calificat joi in semifinale, dupa ce a invins-o pe americanca Madison Keys, locul 9 WTA, la capatul unui meci superb, scor 6-4, 6-2.

INFO: Castigatoarea acestei partide o va intalni in finala pe Dominika Cibulkova, care a invins-o pe Svetlana Kuznetsova, in cealalta semifinala.

INFO: Partida este transmisa la televizor pe Digi Sport 2.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (37)