Simona Halep explica modul in care Andrei Pavel a scos-o dintr-o situatie delicata

Joi, 26 Aprilie 2018, ora 09:00

26314 citiri

Foto: captura Digi Sport

Fara sprijinul lui Darren Cahill, aflat intr-o vacanta, Simona Halep a fost nevoita sa apeleze la Andrei Pavel, in timpul meciului cu Magdalena Rybarikova din optimile de finala de la Stuttgart.

Dupa ce a pierdut primul set, Simona a avut un start greu si in actul secund, iar cand era condusa cu 2-1 a decis sa il cheme pe teren pe Andrei Pavel.

Sportiva noastra spune ca ajutorul primit din partea antrenorului s-a dovedit a fi decisiv, deoarece din acel moment a avut o evolutie mult mai buna.

"In setul secund, la 2-1, am simtit ca pot sa revin in meci. Intrarea lui Andrei la on court coaching m-a ajutat mult deoarece mi-am scimbat gandurile, am inceput sa tin mingea in teren si sa joc pe reverul ei.

Andrei mi-a spus asta, sa joc mai mult pe reverul ei, sa deschid terenul si sa nu ma fixez pe un singur colt mai mult de doua-trei mingi", a spus Simona la conferinta de presa.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Stuttgart dupa ce a trecut de Magdalena Rybarikova, scor 4-6, 6-2, 6-3.

Sportiva noastra se va duela in sferturi cu invingatoarea dintre Laura Siegemund si CoCo Vandeweghe.

Confruntarea din sferturile de finala va avea loc vineri, la o ora ce nu a fost stabilita deocamdata de organizatori.

Anul trecut, Simona a ajuns pana in semifinalele de la Stuttgart.

C.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu