Simona Halep, certata de Ion Tiriac dupa semifinala castigata cu Belinda Bencic

Vineri, 10 Mai 2019, ora 19:06

28341 citiri

Foto: Hepta.ro

Simona Halep a vorbit, la conferinta de presa de dupa semifinala castigata cu Belinda Bencic la Madrid, despre relatia speciala pe care o are cu patronul turneului din capitala Spaniei, Ion Tiriac.

Chiar daca s-a calificat pentru a patra oara in finala turneului de la Madrid, Simona le-a dezvaluit jurnalistilor prezenti la conferinta de presa ca a fost certata de omul de afaceri roman.

"Cu siguranta ca relatia speciala pe care o am cu domnul Tiriac face ca acest turneu sa fie foarte special pentru mine", a declarat Simona.

"Domnul Tiriac a fost alaturi de mine mereu in ultimii 5 ani. Am inceput sa vorbim dupa prima finala disputata de mine aici, in 2014. E o relatie speciala intre noi. Ma simt mai motivata cand vine sa-mi vada meciurile. E foarte dur cu mine. Chiar si dupa acest meci. Iau doar lucrurile pozitive, chiar si cand e dur cu mine. Sunt foarte bucuroasa ca pot sa joc cel mai bun tenis al meu la turneul sau", a completat aceasta.

Intrebata ce anume i-a reprosat Tiriac, tenismena noastra n-a vrut sa dezvaluie, dar a precizat, totusi, ca a primit un "Bravo" din partea acestuia.

"Nu vreti sa auziti ce mi-a spus dupa acest meci, credeti-ma (rade - n.red.) . In schimb, mi-a spus "Bravo" la finalul discutiei, ceea ce e foarte rar pentru el", a mai dezvaluit Simona.

Vezi si: Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in finala turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat vineri, pentru a patra oara in cariera, in finala turneului de la Madrid.

Tenismena noastra, de doua ori castigatoare la competitia din capitala Spaniei, a trecut in semifinale de elvetianca aflata pe locul 18 in ierarhia WTA, Belinda Bencic.

Simona a avut nevoie de trei seturi pentru a o invinge pe Bencic, scor 6-2, 6-7 (2), 6-0.

In finala programata sambata seara, Simona o va infrunta pe castigatoarea celei de-a doua semifinale, in care se intalnesc Sloane Stephens si Kiki Bertens.

I.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu