Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in finala de la Montreal

Duminica, 31 Iulie 2016, ora 10:00

24862 citiri

Foto: fedcup.com

Ziare.com va prezinta principalele reactii aparute in presa internationala dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Montreal, in urma succesului cu Angelique Kerber.

Iata principalele comentarii:

WTA: Simona Halep urca pe locul 3 in lume si revine in finala Rogers Cup dupa ce a castigat un adevarat thriller, o lupta incantatoare cu Angelique Kerber. Halep a dat tonul in startul meciului, in timp ce nemtoaica a avut un joc plin de greseli. Kerber s-a predat si a cedat primul set la zero in doar 26 de minute.

Insa locul 2 WTA nu s-a predat prea rapid, lasand in urma startul dezamagitor. Am avut astfel cateva puncte spectaculoase, cu lovituri din partea ambelor jucatoare. Halep si-a limpezit insa gandurile si a castigat partida.

Ubitennis: Din pacate, in aceasta semifinala doar sporadic am vazut momente din cel mai bun tenis al celor dou jucatoare, iar spectacolul a fost cu siguranta afectat. La final, Simona a fost mai puternica si a obtinut calificarea in finala pentru al doilea an la rand.

Punto de Break: Kerber a avut un start de cosmar, dar a reactionat rapid in setul secund. Totusi, romanca s-a dovedit mult prea puternica pentru ea si a castigat sase game-uri la rand in setul decisiv.

Tennis X: Simona s-a razbunat pe Angelique dupa infrangerea de la Wimbledon. A fost un joc pe contre, cu Simona incepand mai bine. Kerber si-a revenit in setul secund, dar Simona a fost de neoprit in setul decisiv.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Montreal dupa ce a invins-o pe Angelique Kerber, scor 6-0, 3-6, 6-2.

In marea finala, Simona se va duela cu americanca Madison Keys, ocupanta locului 12 WTA.

Finala este programata duminica, in direct pe Ziare.com, de la ora 20:00.

Anul trecut, Simona a ajuns pana in finala, unde s-a retras in timpul meciului cu Belinda Bencici.

C.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu