Pliskova, despre infrangerea drastica suferita de Simona Halep in fata Carolinei Wozniacki

Joi, 26 Octombrie 2017, ora 16:11

11378 citiri

Foto: Instagram/Karolina Pliskova

Simona Halep si Karolina Pliskova se pot intalni in semifinalele Turneului Campioanelor, iar jucatoarea din Cehia a comentat joi infrangerea categorica suferita de reprezentanta noastra in fata Carolinei Wozniacki.

Pliskova se declara surprinsa de proportiile scorului, chiar daca a remarcat forma de invidiat in care se afla daneza la acest turneu.

"A fost o mare surpriza pentru mine sa vad scorul meciului dintre Wozniacki si Halep. Wozniacki joaca bine aici, dar sa castigi asa usor e surprinzator pentru mine", a spus Pliskova in cadrul unei conferinte de presa.

De asemenea, cehoaica aflata pe locul 3 in ierarhia WTA a comentat infrangerea suferita de ea in fata Jelenei Ostapenko, in Grupa Alba de la Turneul Campioanelor.

"A fost greu sa ma concentrez. Am inceput bine, dar apoi mi-am pierdut serviciul. E greu sa joci cel mai bun tenis daca stii ca esti deja calificata. N-am fost nici macar la 50% din capacitatea mea, dar si ea a jucat bine", a precizat aceasta.

Karolina Pliskova a castigat Grupa Alba de la Turneul Campioanelor, iar in semifinale va da piept cu a doua clasata din Grupa Rosie, care poate fi Simona Halep.

I.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu