O legenda a tenisului se inclina in fata Simonei Halep: Jos palaria in fata ei

Luni, 11 Mai 2020, ora 08:01

10583 citiri

Foto: Hepta.ro

Fosta lidera a clasamentului mondial, legendara Lindsay Davenport, a vorbit la superlativ despre Simona Halep.

Prezenta intr-o emisiune la Tennis Channel, Lindsay Davenport a recapitulat evolutiile Simonei Halep din sezonul 2018, cand a ajuns in finala la Australian Open si a castigat primul sau Grand Slam, la Roland Garros.

Davenport a pus esecul din meciul cu Caroline Wozniacki, din finala de la Australian Open, pe epuizarea fizica. In schimb, americanca este de parere ca Simona si-a aratat adevarata valoare la Roland Garros, cand a invins-o in finala pe Sloane Stephens.

"In finala de la Australian Open, Halep nu a mai facut fata din punct de vedere fizic. Si-a scrantit glezna in primul meci, apoi a avut un meci epuizant cu Kerber. Wozniacki a fost mai proaspata. Imi aduc aminte cu placere de acel meci totusi pentru ca au fost doua jucatoare care au iesit din zona lor de confort. Simona a pierdut pentru ca Wozniacki a profitat mai mult de sanse si si-a asumat mai multe riscuri.

Oricum, Simona merita admirata pentru felul in care a luptat in acel turneu. M-am temut un pic pentru Simona, mai ales ca venea dupa 3 finale de Grand Slam pierdute. A fost epuizata! Dar trebuie sa o iubesti si mai mult pentru felul in care revine dupa esecurile dureroasa. La patru luni distanta sa vii sa castigi un Grand Slam la Roland Garros. E incredibil! Jos palaria in fata ei!", a spus Davenport.

Dupa titlul de Grand Slam de la Roland Garros 2018, Simona a mai castigat unul, anul trecut, la Wimbledon.

In total, Simona are 2 titluri de Grand Slam si alte 3 finale pierdute.

C.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)