Jo Durie se declara socata de felul in care s-a purtat Darren Cahill cu Simona Halep: A fost umilitor

Vineri, 01 Noiembrie 2019, ora 17:36

19719 citiri

Foto: captura WTA

Fosta mare tenismena britanica Jo Durie s-a declarat "socata" de felul in care Darren Cahill s-a comportat cu Simona Halep in timpul meciului cu Karolina Pliskova.

Cahill a avut o izbucnire nervoasa la adresa Simonei Halep in setul decisiv, reprosandu-i ca se face de ras pe teren.

In comentariul meciului de la BT Sport, fosta mare jucatoare britanica Jo Durie a afirmat ca discursul lui Darren "a fost socant si umilitor".

"Sunt momente cand trebuie sa te enervezi, dar cred ca a fost prea mult", a spus Jo Durie.

De asemenea, antrenorul Nigel Sears a opinat si el ca discursul lui Cahill a fost prea dur.

"Darren a avut dreptate in ce a transmis, dar a fost prea puternic in felul in care a ales sa o faca si cuvintele alese", a comentat Sears.

Ce i-a spus Darren sportivei noastre

"Uita-te la mine! Ai fost facuta de rusine pe teren in ultimele trei game-uri! Nu poti castiga acest meci daca o faci ca in ultimele 15 minute. Ai pierdut energie, joci scurt, faci altceva decat am stabilit mai devreme. Nu e vorba de rezultat, ci de ceea ce trebuie sa faci in continuare! Daca faci ce trebuie, vei castiga!", i-a spus Cahill sportivei noastre.

Amintim ca Simona Halep a fost invinsa in ultimul meci din grupele Turneul Campioanelor de Karolina Pliskova, scor 0-6, 6-2, 4-6.

In semifinalele Turneului Campioanelor se vor intalni asadar Karolina Pliskova si Ashleigh Barty, respectiv Belinda Bencic si Elina Svitolina.

Pentru Simona Halep acesta a fost ultimul meci disputat in acest an.

C.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (5)