Elina Svitolina s-a resemnat inaintea meciului cu Simona Halep: Mi-as dori sa nu mai am sanse de calificare! Nu ma mai astept la nimic

Joi, 26 Octombrie 2017, ora 08:10

12757 citiri

Foto: captura Tennis TV

Inaintea duelului cu Simona Halep, Elina Svitolina a afirmat ca nu mai crede in calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor.

Jucatoarea din Ucraina a declarat ca este distrusa din punct de vedere mental, astfel ca si-a luat gandul de la calificare.

"Totul merge gresit! Mi-as dori sa nu mai am nicio sansa de calificare! Incerc sa ma recuperez si o sa dau tot ce am mai bun cu Simona. Dar, nu, nu... Nu mai am nicio asteptare! Ma asteptam sa joc mai bine pana acum, ce pot sa mai sper?", a spus Svitolina intr-o conferinta de presa.

Apoi, Svitolina a vorbit si despre partida pierduta in fata Carolinei Garcia.

"Poate ca un punct a decis meciul cu Garcia, mi-am ratat sansele si din pacate nu mai pot schimba nimic. E un sentiment teribil! Nici macar nu pot sa descriu ce simt. As vrea sa stiu ce s-a intamplat cu jocul meu. Jocul meu a fost complet pierdut! Ma asteptam sa am o saptamana mai buna, insa din pacate totul merge gresit!", a adaugat Svitolina.

Simona Halep a fost invinsa cu 6-0, 6-2 de Caroline Wozniacki in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor si are emotii in ultima etapa pentru calificarea in semifinale.

Vineri vor avea loc meciurile Caroline Wozniacki - Caroline Garcia (de la ora 11:00) si Simona Halep - Elina Svitolina (de la ora 14:30). Ambele vor fi transmise in direct de Ziare.com.

Simona este in continuare la mana ei, iar cu o victorie in meciul cu Elina Svitolina va fi sigura de calificarea in semifinale.

O alta posibilitate este ca Simona sa piarda in trei seturi cu Svitolina, insa in acest caz are nevoie ca Wozniacki sa o invinga pe Caroline Garcia.

Caroline Wozniacki si Karolina Pliskova sunt calificate deja in semifinale.

  • Presa internationala comenteaza infrangerea drastica suferita de Simona Halep cu Caroline Wozniacki: "Dezastruoasa!"
  • Primele declaratii ale Simonei Halep dupa infrangerea categorica suferita la Turneul Campioanelor
  • C.S.

    Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

    Sursa: Ziare.com

    Vezi comentariile (2)