Dezvaluiri din echipa Simonei Halep: Detalii mai putin stiute despre sportiva noastra

Luni, 31 Iulie 2017, ora 14:01

21403 citiri

Foto: Hepta.ro

Andrei Cociasu, fostul partener de antrenament al Simonei Halep, a oferit mai multe detalii nestiute despre viata din afara camerelor de filmat a sportivei noastre.

Cociasu, care a lucrat cu Simona timp de cativa ani in diverse perioade, spune ca sportiva este de o punctualitate si de un profesionalism iesit din comun.

"Nu am reusit sa ajung niciodata la antrenament inaintea Simonei! Intr-o zi, mi-am propus sa fac exact asta. Am ajuns cu o ora si 20 de minute mai devreme. Ne antrenam acolo, la Centrul National, si tot era acolo, pe bicicleta! Mi se pare fascinant", a spus Cociasu pentru ProSport.

Apoi, fostul tenismen a dezvaluit ca Simona obisnuieste sa-si faca incalzirea jucand fotbal.

"In plus, pentru Simona, o metoda buna de incalzire este fotbalul. Joaca foarte bine, chiar. Imi aduc aminte ca in cantonamentul din Poiana a venit Darren cu o minge ovala, ca de fotbal american, si ne incalzeam cu ea. Incercarea de a nu pica in rutina este extrem de importanta.

Daca totul este rutina, monoton, iar dimineata, cand te trezesti, te iei cu mainile de cap pentru ca este acelasi lucru - iti dispare entuziasmul si asta se vede la meciuri", a adaugat Cociasu.

Apoi, Cociasu a descris-o pe Simona ca fiind o luptatoare iesita din comun.

"O veritabila luptatoare. Este de o ambitie cum nu am mai vazut. Si am avut ocazia sa cunosc destule jucatoare! Nu am mai vazut niciodata asemenea dorinta pura de a castiga si de a se imbunatati. Este foarte bine pregatita fizic - jos palaria preparatorului fizic, Teo Cercel, care imi este si prieten.

Il cunosc de 15 ani. Simona lupta in fiecare moment si pregatirea fizica o ajuta spa fie numarul doi si foarte aproape de numarul unu", a mai spus fostul tenismen.

In prezent, Cociasu este antrenorul secund al Soranei Cirstea.

C.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu