Silviu Prigoana revine in PD-L

Marti, 07 Septembrie 2010, ora 14:59

2269 citiri

Foto: Arhiva

Deputatul Silviu Prigoana a anuntat, marti, ca revine in PD-L, deoarece in Biroul Permanent National s-ar fi ridicat interdictia ca demnitarii democrat-liberali sa aiba afaceri cu statul, masura considerata discriminatorie.

Intrebat daca este adevarat ca se reinscrie in PD-L, Prigoana a confirmat.

"Da. Cum am si promis de altfel, daca partidul are o alta parere despre politica si oameni de afaceri", a spus el.

"Stiti ca a fost o rezolutie a partidului care la ultima sedinta (BPN al PD-L, n.r.) au hotarat ca e discriminare si nu intra in discutie spre aplicare. Eu cand mi-am dat demisia, am si facut afirmatia ca daca partidul isi schimba pozitia, ma inscriu inapoi in partidul care m-a propulsat in Parlamentul Romaniei", a explicat el de ce a decis sa revina in partidul care l-a propulsat in Parlament.

Prigoana a demisionat din PD-L pe 1 iunie si a precizat atunci ca ar putea reveni in partid cand se va renunta la "povestea" interdictiei ca demnitarii democrat-liberali sa faca afaceri cu statul, el opinand ca "toti cetatenii, intr-un fel sau altul, fac afaceri cu statul, pentru ca statul roman e in toate".

Colegiul Director al PD-L a adoptat pe 30 mai o rezolutie prin care imputerniceste Biroul Permanent al partidului sa stabileasca un termen pana la care demnitarii PD-L sa aleaga intre functia publica si afacerile cu statul.

Anterior, la propunerea Elenei Udrea, BPN al PD-L decisese ca partidul sa ii oblige pe toti democrat-liberalii care ocupa functii publice si deruleaza in acelasi timp afaceri cu statul, sa opteze intre cele doua activitati.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Vezi comentariile (4)