Cadouri indraznete de Valentine's Day

Duminica, 12 Februarie 2012, ora 23:49

3001 citiri

Fii indraznet de Valentine's Day si ofera-i persoanei iubite un cadou deosebit. Vremea e perfecta pentru o plimbare cu atelajul tras de caini, iar daca romantismul te-a coplesit de tot, poti cumpara un voucher care va permite sa inregistrati melodia voastra intr-un studio profesionist.

Pentru 159 de lei poti cumpara un voucher pentru o persoana pe care il poti folosi oricand in urmatoarele sase luni pentru o plimbare in natura cu atelajul tras de caini intr-un peisaj cu totul si cu totul special. Tot sase luni este valabil si voucherul pentru o persoana, de 429 de lei, pentru experienta muzicala intr-un studio profesionist.

Domnisoarele sunt usor de impresionat printr-o plimbare cu limuzina, care te costa 839 de lei pentru amandoi. "Ofera-i o plimbare cu limuzina si publica mesajul tau de dragoste pe un panou luminos", te sfatuieste reprezentantul magazinului online.

Pentru 859 de lei, iubita ta se poate bucura de o "sedinta de stil" la ea acasa, iar daca pretentiile cresc mai mult decat atat, poti sa ii oferi o sesiune de "Shopping cu Stilistul Personal". Un astfel de cadou absoarbe fonduri ceva mai mari: 1299 lei pentru o persoana.

Citeste mai multe despre Cadouri indraznete de Valentine's Day pe Business24.ro.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu