Interventie chirurgicala pentru schimbarea sexului, la un copil de 10 ani

Colaborator: Iulian Dumitrescu

Joi, 21 Aprilie 2011, ora 22:41

3964 citiri

Foto: Arhiva

Jamie, un copil australian in varsta de 10 ani, este cel mai tanar locuitor al acestei tari care primeste acordul parintilor si mai ales al medicilor pentru o interventie chirurgicala de schimbare a sexului.

Tanarul a primit, de asemenea, si acceptul din partea autoritatilor australiene, iar acum se va expune unui tratament medicamentos hormonal, care-l va pregati pentru interventia de schimbare a sexului, scrie Top News

Cu toate ca este inca foarte tanar, Jamie nu a dat nicodata impresia cuiva ca s-ar simti ca un baiat. Conform medicilor psihiatri care l-au examinat, el nu vede si nu percepe realitatea decat procesata prin ochii unei fete.

Inca de-acum trei ani, baiatul a inceput sa se imbrace ca o fata, iar la scoala mergea doar la toaleta colegelor sale. Pletele blonde care ii curg pe umeri ii fac pe privitori sa-l confunde foarte usor cu o fetita.

Jamie a declarat ca nu s-a simtit nicio clipa discriminat de colegii de scoala din cauza comportamentului sau. Mama lui a inceput sa se comporte cu el ca si cu o fata incepand cu anul 2008, iar fratele sau geaman este ferm convins ca are o sora.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)