Cati barbati se masturbeaza la serviciu? Ai fi surprins sa afli

Autor: Anca Serghescu

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 20:52

7353 citiri

Un sondaj realizat de revista Glamour a concluzionat ca nu mai putin de 31% dintre barbati s-au masturbat la serviciu cel putin o data.

10% au recunoscut ca au facut asta si la o petrecere, iar 24% in timp ce sofau - asta reiese din raspunsurile date de 1.000 de barbati chestionati online de Glamour.

In ceea ce priveste minciunile spuse de barbati pentru a ajunge la orizontala cu o femeie, 11% au mintit in ceea ce priveste jobul, 17% in privinta banilor, 55% au ales calea batatorita, de a-i spune ca simt mai multe pentru ea decat in realitate, iar 17% ca sunt singuri.

Intrebati cat si-ar dori sa dureze o partida de sex (fara preludiu), cei mai multi barbati au raspuns ca o ora (21%), 19% au spus ca 15 - 19 minute (19%). 3% au raspuns ca n-au nevoie de mai mult de cinci minute de placere.

Daca ar fi in locul lui Brad Pitt pentru o zi, 38% si-ar dori sa faca sex cu Angelina de cat mai multe ori, 37% s-ar folosi de faima ca sa faca dragoste cu alte femei, cat mai multe, 11% ar pierde vremea cu Clooney, iar 6% s-ar juca cu copiii cuplului Brangelina.

Intrebati la ce parte a corpului femeii se uita cand aceasta este dezbracata in fata lor, 52% au spus ca la sani.

Cu cine ar bea o bere? Megan Fox ar fi prefarata, 45% dintre barbati dorindu-si-o la masa, 22% ar ciocni cu Obama, cu Jay-z 8%, iar cu Mark Zuckerberg 5%.

Intrebati ce tip de sezut prefera sa aiba o femeie, 63% au recunoscut ca de departe Kim Kardashian este cea mai reusita din acest punct de vedere. Pippa Middleton a strans doar 37% dintre voturi.

38% dintre barbati admit ca cel mai mult se gandesc la sex in timpul zilei, in timp ce 31% au nominalizat banii. 14% se gandesc la munca, 8% la felul in care arata, 5% la mancare, iar 4% la echipa sportiva favorita.

Intrebati daca si-au masurat vreodata penisul, 63% dintre barbatii chestionati online au raspuns pozitiv.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (8)