8 din 10 cupluri fac sex in acelasi loc si aceeasi pozitie

Joi, 26 August 2010, ora 20:16

5083 citiri

Un sondaj recent realizat in Marea Britanie vine in sprijinul ideii ca mariajul ucide viata sexuala, cele mai multe cupluri, care aveau macar de 4 ori relatii intime pe saptamana, inainte de casatorie, ajungand sa se bucure de intimitate de doar o data pe saptamana, daca sunt norocosi, la 3 ani dupa ce au trecut pe la Starea Civila.

Jumatate dintre cupluri declara ca relatia cu sotul/sotia a ajuns sa semene mai degraba cu cea dintre doi prieteni. Sondajul realizat de o agentie matrimoniala online, lovinglinks.co.uk, pe un esantion de 3.000 de persoane a mai scos la iveala faptul ca 8 din 10 cupluri au intrat intr-o rutina din care nu mai pot iesi, facand sex mereu in acelasi loc si in aceeasi pozitie, relateaza Daily Mail.

79% dintre cei chestionati au declarat ca prefera un somn bun, noaptea, unei reprize spontane de sex, in miez de noapte.

Dintre cei care nu au calcat inca stramb, 5% recunosc ca ar fi dispusi daca li s-ar oferi ocazia si daca sexul cu partenerul oficial nu devine mai satisfacator. Acelasi procent de persoane a admis ca daca partenerul le-ar spune ca a avut o aventura ar intelege.

Un sfert dintre cei intervievati au recunoscut ca au avut aventuri de o noapte pentru a-si satisface pofta de sex. 14% chiar s-au implicat, pentru o perioada de timp, intr-o aventura extraconjugala.

Sondajul a concluzionat ca 80% dintre oameni sunt prea obositi cand ajung acasa pentru a se mai gandi la sex.

A.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)