Un suporter a primit interdicție de 40 de ani pe stadioane și a fost concediat: ce a putut să facă acesta

Autor: Teodor Serban

Marti, 21 Martie 2023, ora 06:47

1840 citiri

Europa League

Clubul olandez PSV Eindhoven i-a interzis accesul pe stadion pentru 40 de ani suporterului care l-a atacat pe portarul echipei FC Sevilla, Marko Dmitrovic, în timpul unui meci din Liga Europa, relatează BBC.

De asemenea, lui i-a fost interzis timp de doi ani accesul în zona din jurul stadionului Philips al echipei PSV.

Tânărul de 20 de ani, care avea deja interdicţie pe stadion, a fost condamnat la închisoare în 8 martie, pentru trei luni, dintre care una cu suspendare.

Clubul olandez a anunţat că va solicita şi daune materiale.

UEFA a deschis o anchetă după acest incident şi clubul PSV ar putea primi o sancţiune financiară mare.

Fanul respectiv, Dylano K., şi-a explicat gestul prin faptul că a vrut să arate că este amuzant. În plus, el a spus la tribunalul din Den Bosch că băuse mult alcool.

În data de 23 februarie, în timpul meciului PSV – Sevilla, din play-off-ul Ligii Europa, suporterul a intrat pe teren şi l–a atacat pe portarul Marko Dmitrovic.

În momentul faptelor, Dylano K. avea deja interdicţie de acces în stadion, însă a reuşit să intre la meci folosind abonamentul altui fan.

Suporterul a declarat că nu s-a gândit la consecinţele faptelor sale. După ce imaginile cu el agresându-l pe portar au apărut în social media, Dylano K. a fost exclus din grupul de suporteri şi concediat de la locul de muncă. În plus, unii membri ai familiei sale au primit ameninţări.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu